Pilatesohjaus

 

img_6973“Pilates is gaining the mastery of your mind over the complete control over your body.”      Joseph Pilates

Pilates on harjoittelumuoto, joka kehittää muun muassa keskivartalon hallintaa, liikkuvuutta, ryhtiä ja kehotietoisuutta. Pilatestuntini pohjautuvat vahvasti Joseph Pilateksen (1883-1967) luomaan pilatesmetodiin, eli niin sanottuun klassiseen pilatekseen.

KEVÄÄN 2020 TUNNIT (osa 1):

Tiistaisin 14.1.- 25.2. (ei tuntia hiihtolomaviikolla 18.2.)

Paikka: Helsingin kuvataidelukion liikuntasali (Torkkelinkatu 6, Helsinki)

Maaliskuussa ei ole tunteja yo-kirjoitusten vuoksi. Avaan huhti-toukokuun tuntien ilmoittautumisen helmikuussa. Voit kysyä myös mahdollisuutta yksityis- ja pariohjaukseen.

klo 18-19 Avoin tunti 

Tunnin taso on avoin. Tunneille voi osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta pilatesharjoittelusta. Yhdistän tunneilla klassisen pilateksen liikerepertuaaria ja niiden oikeaoppiseen suorittamiseen ohjaavia pilatesliikkeitä. Tunneille voi tulla joko kertamaksulla (14€) tai kausimaksulla (75€/6krt). Maksu laskulla. 

Klassinen pilates ei sovi raskaana oleville, juuri synnyttäneille, eikä osteoporoosia sairastaville. Jos sinulla on muita sairauksia tai vammoja, jotka saattavat vaikuttaa osallistumiseen, suosittelen varaamaan yksityistunnin ennen ensimmäiselle tunnille osallistumista. Yksityistunnin hinta pilatestunneille osallistuvalle asiakkaalle on 55€.

klo 19-20 Pienryhmäpilates alkeisjatkotaso (TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon)

Pienryhmäpilatekseen otan 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Teemme tunnilla klassisen pilateksen liikerepertuaaria tarvittaessa soveltaen ryhmän edellytysten mukaisesti. Tunneille osallistuminen edellyttää aiempaa kokemusta pilateksesta. Pienryhmätunneilla ei ole kertamaksumahdollisuutta. Kurssin hinta 90€/6krt. Maksu laskulla.

Yhden tunnin kesto on noin 50 minuuttia.

Voit ilmoittautua kevään tunneille tällä lomakkeella.

Lisätietoja: lilja.gronroos(at)gmail.com, Facebook, puh. 050-3201522

Korvaus- ja hyvitysehdot:

  • Avoimen tason tunneille voi valita kerta- tai kurssimaksun
  • Yksittäisiä sairaus- tms. poissaoloja ei hyvitetä kurssimaksussa. 
  • Voit korvata poissaoloja avoimen tason ryhmässä tai myöhemmillä kursseilla.
  • Opettajan sairastuessa peruuntuneet tunnit ensisijaisesti siirretään kurssin loppuun.
  • Kysy rohkeasti lisää korvaus- ja hyvitysehdoista, jos on epäselvyyksiä.

Lämpimästi tervetuloa!

img_7040

Ohjaajasta:

Olen peruskoulutukseltani liikuntatieteiden maisteri, pääaineena liikuntapedagogiikka (Jyväskylän yliopisto 2010). Olen käynyt klassisen pilateksen Peak Pilates- koulutusohjelman (Basic, Intermediate & Advanced Mat). Käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa. Minulla on yli 15 vuoden kokemus liikunta-alalta. Harrastan itse pitkänmatkanjuoksua ja minua kiinnostaa pilateksessa erityisesti sen siirtovaikutus muihin lajeihin.