Palvelut

KEHONHUOLTOKESKIVIIKKO KEVÄTLUKUKAUDELLA 2022

Ohjaan kevätlukukaudella 2022 keskiviikkoiltaisin pilatesta ja kehonhuoltoa Helsingin kuvataidelukion liikuntasalissa (Torkkelinkatu 6, Helsinki).

Tunnit pidetään 12.1., 19.1., 26.1., 2.2., 9.2., 16.2., 2.3., 9.3., 6.4. ja 13.4.

Klo 18-18:55 Pilates

Pilates kehittää erityisesti keskivartalon voimaa, liikehallintaa ja liikkuvuutta. Se toimii erinomaisena oheisharjoittelumuotona eri lajien harrastajille. Pohja tunneilla on klassisessa mattopilateksessa, mutta lisään myös modernin pilateksen harjoitteita mukaan. Kaiken keskiössä on laadukas, terveellinen liike.


Klo 19-20 Kehonhuolto

Kehonhuoltotunneilla tehdään monipuolisia lihastoimintaketjuihin vaikuttavia venyttely- ja liikehallintaharjoitteita. Tunnit pohjautuvat FasciaMethod -konseptiin. Harjoitteet poistavat jumeja ja auttavat kehoa toimimaan optimaalisella tavalla, Lisäksi kehonhuoltotunnit toimivat hermostoa rauhoittavina pysähtymisen hetkinä arjen kiireen keskellä.

Tuntien hinta:
1 tunti viikossa 120€ (pilates tai kehonhuolto)
2 tuntia viikossa 200€ (molemmat)

Voit maksaa osallistumismaksun joko suoraan tilille FI93 1045 3500 5131 05 (saaja Lilja Grönroos, viestiin ilmoittautujan nimi) tai pyytää laskun.

HUOM!

Jos tunteja jää välistä esimerkiksi ohjaajan sairastumisen vuoksi, korvataan ne huhti-toukokuussa keskiviikkoiltaisin.

Jos lähituntien pitäminen estyy, tunnit toteutetaan etäyhteydellä.

Asiakaspalautteita:

”Paljon tärkeää tietoa, mikä on pää-varvassektorilla optimaalista toimintaa. Mitä enemmän opit, sitä hanakammin haluat yrittää/oppia lisää.”

Lilli on ihana 😍 Mulla on vain vähän kokemusta joogasta ja pilateksesta, ja tämä muistutti taas, että pilates on minulle mieluisampi. Tosi selkeä ohjaus.

Pilates-tuntisi ovat muuten parhaita, joita olen tehnyt ihan rehellisesti sanottuna ja olen vuosien aikana ollut monen vetäjän tunneilla.

Olen vakuuttunut, että FasciaMethod on yksi parhaita kehonhuoltometodeja juoksijalle.

Ohjaajasta:

Olen työskennellyt liikunta-alalla jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Olen peruskoulutukseltani liikuntatieteiden maisteri. Lisäksi olen kouluttautunut vuosien varrella muun muassa pilatesohjaajaksi, voimavalmentajaksi ja FasciaMethod -ohjaajaksi. Olen päivätyössä lukiossa liikunnan ja terveystiedon opettajana. Harrastan itse aktiivisesti kestävyysjuoksua. Työotteeni on lempeä ja kannustava.

Ohjaan ja valmennan muiden aikataulujeni sallimissa rajoissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy yhteistyömahdollisuuksista.

Voit tutustua ajatuksiini liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisena esimerkiksi seuraavien blogitekstien kautta:

Ota yhteyttä ja kysy lisää: lilja.gronroos(at)gmail.com, Facebook, Instagram, puh. 050-3201522

Koulutustaustani:

  • Liikuntatieteiden maisteri (pääaine liikuntapedagogiikka), Jyväskylän yliopisto 2010.
  • Somatic Pilatesohjaaja 2022 (koulutus käynnissä)
  • Pilatesohjaaja (Basic, Intermediate & Advanced Mat), Peak Pilates 2018.
  • Voimavalmentaja, Trainer4You 2020.
  • FasciaMethod -ohjaaja, 2021. 
  • Lisäksi olen käynyt mm. uimaopettajan, vauva- ja perheuintiohjaajan, hydrobic -ohjaajan sekä sisäpyöräohjaajan koulutukset.

Kuva: Milla Palkoaho