Palvelut

Ajankohtaista

Ohjaan pilatesta muiden aikataulujeni sallimissa rajoissa. Tällä hetkellä ei ole tiedossa tulevia kursseja.

Pilates kehittää keskivartalon voimaa ja kehonhallintaa. Lisäksi pilateksella on kehoa huoltava vaikutus. Tuntieni sisältö nojaa vahvasti klassiseen pilatesperinteeseen. Voit lukea pilatestunneista lisää täältä.

Asiakaspalautteita:

”Paljon tärkeää tietoa, mikä on pää-varvassektorilla optimaalista toimintaa. Mitä enemmän opit, sitä hanakammin haluat yrittää/oppia lisää.”

Lilli on ihana 😍 Mulla on vain vähän kokemusta joogasta ja pilateksesta, ja tämä muistutti taas, että pilates on minulle mieluisampi. Tosi selkeä ohjaus.

Pilates-tuntisi ovat muuten parhaita, joita olen tehnyt ihan rehellisesti sanottuna ja olen vuosien aikana ollut monen vetäjän tunneilla.

Klassinen mattopilates ei sovi osteoporoosia sairastaville, eikä raskaana oleville/vasta synnyttäneille. Kysy rohkeasti lisää, jos epäröit.

Olen työskennellyt liikunta-alalla jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Olen peruskoulutukseltani liikuntatieteiden maisteri. Lisäksi olen kouluttautunut vuosien varrella muun muassa pilatesohjaajaksi, voimavalmentajaksi ja FasciaMethod -ohjaajaksi. Harrastan itse aktiivisesti kestävyysjuoksua. Ohjaan ja valmennan sekä live- että online-tunteja muiden aikataulujeni sallimissa rajoissa.

Työotteeni on lempeän kannustava.

Voit tutustua ajatuksiini liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisena esimerkiksi seuraavien blogitekstien kautta:

Ota yhteyttä ja kysy lisää: lilja.gronroos(at)gmail.com, Facebook, puh. 050-3201522

Koulutustaustani:

  • Liikuntatieteiden maisteri (pääaine liikuntapedagogiikka), Jyväskylän yliopisto 2010.
  • Pilatesohjaaja (Basic, Intermediate & Advanced Mat), Peak Pilates 2018.
  • Voimavalmentaja, Trainer4You 2020.
  • FasciaMethod -ohjaaja, 2021. 
  • Lisäksi olen käynyt mm. uimaopettajan, vauva- ja perheuintiohjaajan, hydrobic -ohjaajan sekä sisäpyöräohjaajan koulutukset.

Kuva: Pekka Lintusaari Photography