Pilatesohjaus

9iso“Pilates is gaining the mastery of your mind over the complete control over your body.”      Joseph Pilates

Pilates on harjoittelumuoto, joka kehittää muun muassa keskivartalon hallintaa, liikkuvuutta, ryhtiä ja kehotietoisuutta. Pilatestuntini pohjautuvat vahvasti Joseph Pilateksen (1883-1967) luomaan pilatesmetodiin, eli niin sanottuun klassiseen pilatekseen.

Kevään tunnit kestävät 26.5. asti. Tunnit pidetään koronavirusepidemian vuoksi virtuaalisesti.

klo 18-18:50 Avoin tunti 

Tunnin taso on avoin. Tunneille voi osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta pilatesharjoittelusta. Yhdistän tunneilla klassisen pilateksen liikerepertuaaria ja niiden oikeaoppiseen suorittamiseen ohjaavia pilatesliikkeitä. 

klo 19-19:50 Alkeisjatkotaso

Teemme tunnilla klassisen pilateksen keskitason liikerepertuaaria tarvittaessa soveltaen ryhmän edellytysten mukaisesti. Tunneille osallistuminen edellyttää aiempaa kokemusta pilateksesta. 

Ohjaajasta:

Olen peruskoulutukseltani liikuntatieteiden maisteri, pääaineena liikuntapedagogiikka (Jyväskylän yliopisto 2010). Olen käynyt klassisen pilateksen Peak Pilates- koulutusohjelman (Basic, Intermediate & Advanced Mat). Käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa. Minulla on yli 15 vuoden kokemus liikunta-alalta. Harrastan itse pitkänmatkanjuoksua ja minua kiinnostaa pilateksessa erityisesti sen siirtovaikutus muihin lajeihin.

Lisätietoja: lilja.gronroos(at)gmail.com, Facebook, puh. 050-3201522

Korvaus- ja hyvitysehdot:

  • Yksittäisiä sairaus- tms. poissaoloja ei hyvitetä kurssimaksussa. 
  • Opettajan sairastuessa peruuntuneet tunnit ensisijaisesti siirretään kurssin loppuun.
  • Kysy rohkeasti lisää korvaus- ja hyvitysehdoista, jos on epäselvyyksiä.

HUOM! Klassinen pilates ei sovi raskaana oleville, juuri synnyttäneille, eikä osteoporoosia sairastaville. Jos sinulla on muita sairauksia tai vammoja, jotka saattavat vaikuttaa osallistumiseen, suosittelen keskustelemaan asiasta ohjaajan kanssa ennen ensimmäistä tuntia.  

3