Pilatesohjaus

9iso“Pilates is gaining the mastery of your mind over the complete control over your body.”      Joseph Pilates

Pilates on harjoittelumuoto, joka kehittää muun muassa keskivartalon hallintaa, liikkuvuutta, ryhtiä ja kehotietoisuutta. Pilatestuntini pohjautuvat vahvasti Joseph Pilateksen (1883-1967) luomaan pilatesmetodiin, eli niin sanottuun klassiseen pilatekseen.

Ajankohtaista:

Pilatestunnit ovat tauolla koronaviruspandemian vuoksi. Ilmoitan uusista kursseista täällä ja sosiaalisen median tileilläni sitten, kun niitä taas järjestän.

Ohjaajasta:

Olen peruskoulutukseltani liikuntatieteiden maisteri, pääaineena liikuntapedagogiikka (Jyväskylän yliopisto 2010). Olen käynyt klassisen pilateksen Peak Pilates- koulutusohjelman (Basic, Intermediate & Advanced Mat). Käyn säännöllisesti liikunta-alan täydennyskoulutuksissa, viimeisimpänä Trainer4You Voimavalmentajakoulutus kesällä 2020. Minulla on yli 15 vuoden kokemus liikunta-alalta (lasten liikunta, uimaopetus, ryhmäliikunta). Harrastan itse pitkänmatkanjuoksua ja minua kiinnostaa pilateksessa erityisesti sen siirtovaikutus muihin lajeihin.

Lisätietoja: lilja.gronroos(at)gmail.com, Facebook, puh. 050-3201522

Korvaus- ja hyvitysehdot:

  • Yksittäisiä sairaus- tms. poissaoloja ei hyvitetä kurssimaksussa. 
  • Opettajan sairastuessa peruuntuneet tunnit ensisijaisesti siirretään kurssin loppuun.
  • Kysy rohkeasti lisää korvaus- ja hyvitysehdoista, jos on epäselvyyksiä.

HUOM! Klassinen pilates ei sovi raskaana oleville, juuri synnyttäneille, eikä osteoporoosia sairastaville. Jos sinulla on muita sairauksia tai vammoja, jotka saattavat vaikuttaa osallistumiseen, suosittelen keskustelemaan asiasta ohjaajan kanssa ennen ensimmäistä tuntia.  

3