Bloggaajasta

6687d-enlight100Olen peruskoulutukseltani liikuntatieteiden maisteri pääaineena liikuntapedagogiikka. Lisäksi olen käynyt klassisen pilateksen ohjaajakoulutuksen (Peak Pilates Basic, Intermediate & Advanced Level). Olen työskennellyt liikunta-alalla 15 vuotta. Liikunnan ja terveystiedon opettajan töitä olen tehnyt vuodesta 2008 lähtien. Lisäksi olen ohjannut lasten liikuntaa, erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja opettanut uintia. Ohjaan lukion liikunnan ja terveystiedon opettajan työn ohella nykyään myös klassista pilatesta kursseina ja yksityistunteina.

Harrastan vapaa-aikanani kestävyysjuoksua. Minulla on monipuolinen lajitausta, mutta juoksu on aina ollut rakkain harrastukseni. Vuodesta 2013 lähtien olen juossut pidempiä matkoja, yhteensä viisi puolimaratonia ja neljä maratonia. Juoksuseurani on Helsingin juoksijat.

Perheeseeni kuuluu musiikki- ja kulttuurialalla työskentelevä puoliso sekä 3- ja 6- vuotiaat pojat. Asumme Helsingissä.

Blogini aiheet käsittelevät treenaamista, lapsiperhearkea ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Välillä kirjoitan liikunta-alan ammattilaisena, välillä kilpakuntoilijana, välillä pienten lasten äitinä. Blogin punainen lanka on intohimoinen suhtautuminen juoksuun sekä halu löytää tasapaino ruuhkavuosien ja aktiivisen treenaamisen välille.

Lilli G-37

 

 

 

Mainokset